Agenda

Texas - Lotto Arena - Antwerpen

maandag 30 november 2015 om 20:30 uur

Sharleen Spiteri, de zangeres uit Glasgow met de gitzwarte haren en onmiskenbare stem, is al 25 jaar een vaste waarde op de internationale rockscene met haar band TEXAS. Echt doorbreken doet ze met "I Don't Want A Lover", wat achteraf de eerste van een lange reeks hits blijkt. Met haar onafscheidelijke compagnon Johnny McElhone betreedt ze podia over de hele wereld en verkoopt ze meer dan 38 miljoen albums, waarvan verschillende een platina status behalen. Een ongelooflijk succes dat naast een enorme passie voor muziek ook te danken is aan het talent zich te onderscheiden van de rest.

Met deze tour viert Texas zijn vijfentwintigste verjaardag en is de fanbase alleen maar gegroeid. Sharleen merkte tijdens hun laatste tournee een nieuw, jong publiek op, dat enthousiast aan het tweeten was over hoe goed ze de concerten wel vonden. Twintigers die opgroeiden in de tijd dat Texas niet uit de ether weg te slaan was. "I worked it out. We are to them, what Fleetwood Mac were to me", aldus Shereen.

Om hun 25-jarig bestaan in stijl te vieren bracht Texas in februari van dit jaar een cd op de markt, toepasselijk "TEXAS 25" getiteld. Het album bevat vier fonkelnieuwe songs en het gros van hun allergrootste hits in een fris jasje.

Meer agenda-items:

© 2024 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.