Agenda

Tom Robinson Band - Het Depot - Leuven

woensdag 25 november 2015 om 21:00 uur

De 64-jarige brit Tom Robinson begon in 1973 zijn muzikale carrière bij Café Society. Eind jaren zeventig verwierf hij bekendheid met zijn eigen TOM ROBINSON BAND. Hun bekendste hits waren '2-4-6-8 Motorway', 'Up Against The Wall'' en 'Glad To Be Gay'. Begin jaren tachtig werd zijn band opgegeven en deed hij solo verder. Maar zelfs tot op vandaag kan hij rekenen op een grote schare trouwe fans.

Eenmaal per jaar steekt hij nog eens het Kanaal over voor een optreden op het Europese vasteland. In De Roma in Borgerhout kwam hij begin vorig jaar nog eens om samen met zijn huidige vierkoppige band zijn debuutalbum "Power In The Darkness" (1978) integraal te spelen.

Vanavond bestaat de Tom Robinson Band uit Adam Phillips, Andy Treacey, Lee Griffiths en Jim Simmons bijgestaan door Gerry Diver op viool, keyboards en computer. Ze brengen een voorsmaakje van nieuwe songs voor een nieuwe cd met Gerry Diver als producer. Hij is vooral bekend als de viool-virtuoos aan de zijde van Van Morrison en Christy Moore.

Meer agenda-items:

© 2024 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.