Nieuws

Originele drummer van Boston overleden tijdens concert

Op woensdag 22 maart is de voormalige drummer van Boston overleden. SIB HASHIAN was de eerste drummer van de Amerikaanse band en is te horen op de succesvolle albums "Boston" (1976) en "Don't Look Back" (1978). Voor de opnames van hun derde album "Third Stage" (1986) werd hij tijdens de sessies evenwel vervangen door Jim Masdea. Sib hield daarna jarenlang een platenzaak open in Boston.

Momenteel trok hij rond met een Legends of Rock Cruise toen hij onwel werd en ineen zakte. Ondanks verwoede pogingen om hem te reanimeren, overleed hij op 67-jarige leeftijd. Hij stond op het podium naast gitarist Barry Goudreau (Boston), zanger Lou Gramm (ex-Foreigner), David Marks (ex-Beach Boys) en zanger John Elefante (Kansas). Midden het concert vol klassiekers van Boston kreeg Sib wellicht een hartaanval.

Het cruiseschip dat de haven van Miami, Florida verliet op 18 maart met tussenstops in o.a. Puerto Rico en op de Bahamas zal verder varen en ook het concert van Boston zal verdergezet worden met een andere drummer en een resem gastartiesten als eerbetoon aan Sib Hashian.

Vrijdag 24 maart 2017 - 09:26

Meer nieuws:

© 2017 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.