Start

Ook in 2024 stellen we hier elke week op dit radiostation een Rock-a-Fellow voor ; dé song van de week, die we dan dag en nacht draaien, om de twee uur, pal op het oneven uur.

Het bruist in Scandinavië van nieuw talent in de pop- en rockscene en één van die nog onbekende nieuwe bands krijgt deze week extra aandacht op dit radiostation. Het Zweedse kwartet LIPZ pakt uit met een muziekstijl die in de tweede helft van de 70s en eerste helft van de 80s behoorlijk populair was ; glam rock, hairmetal & sleaze rock. Namen als Poison, Mötley Crüe en Ratt zijn referenties om de sound van LIPZ te duiden. Vorig weekend verscheen hun debuutalbum "Changing the Melody" en alhoewel die nog een aantal niemendalletjes bevat prijken er toch genoeg lekkere tracks op om hier mee kennis te maken. De titelsong verscheen vorig maand al op single en als Rock-a-Fellow krijg je deze week de kersverse single 'Bang Bang', één van de hoogtepunten uit die eerste plaat van de Zweden die voor hun outfit en schmink klaarblijkelijk inspiratie opdeden bij KISS. Er zijn slechtere voorbeelden. smiley ENJOY !!!

Peut être une image de 1 personne, guitare et texte qui dit ’L CHANGING THE MELODY’

Peut être une image de 4 personnes et guitare

Op Paaszondag 31 maart is er opnieuw VANISHED ROCK TREASURES (10 - 12 uur). Met de database als handleiding plukt uw webmaster in alfabetische volgorde non-stop enkele parels uit de pop- en rockgeschiedenis.

Dan gaat Erik grasduinen in de reeks artiesten en bands die gerangschikt staan bij beginletter S met songs uit de periode 2000 - 2020.

© 2024 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.