Start

Iedere week stellen we op dit radiostation een Rock-a-Fellow voor ; dé song van de week, die we dan dag en nacht draaien, om de twee uur, pal op het oneven uur.

Vorige week had onze metal expert Noël in zijn radioprogramma nog een interview met de Vlaamse metalband DYSCORDIA in verband met hun pasverschenen vierde cd "The Road to Oblivion". De sterke metalplaten van eigen bodem volgen mekaar deze lente razendsnel op (Eternal Breath, Scavenger) en uiteraard krijg je hier regelmatig tracks te horen uit hun nieuwe albums. Maar de sterkste song die we deze week bekronen als Rock-a-Fellow is toch wel het energieke 'Toxic Rain' van DYSCORDIA. Puike melodieuze powermetal in een quasi perfecte mix en mastering van Yarne Heylen (bassist bij Carnation) die de drie gitaristen wonderwel laat schitteren zonder dat de imposante zangpartijen er onder lijden. ENJOY !!!

Op zondag 12 mei is het niet alleen moederdag maar ook een nieuwe editie van het radioprogramma VANISHED ROCK TREASURES (10 - 12 uur). Met de database als handleiding plukt uw webmaster in alfabetische volgorde non-stop enkele parels uit de pop- en rockgeschiedenis.

Dan gaat Erik grasduinen in de reeks artiesten en bands die gerangschikt staan bij beginletter T met songs uit de periode 2000 - 2020.

Jullie voorstellen zijn welkom in het 'Gastenboek' hierboven.

© 2024 Rock FM online, alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door movemedia.